Wat Kost Het Bouwen Van Een Villa? -Modern Bouwen

Published Apr 16, 22
3 min read

Moderne woning bouwen?

Een moderne woning realiseren ?Gebruik dan de kennis en ervaring van Architect Gruwez. Onze specialiteit is het bouwen van exclusieve huizen, met meer dan 300 referenties van moderne woningen in Vlaanderen en Zuid Nederland. Modern huis bouwen volgens totaalconcept. Architect Gruwez en zijn professionele medewerkers bieden u tal van mogelijkheden bij het bouwen van een huis. Moderne huizen bouwen zien we als een totaalconcept, waarbij wij alles voor u regelen van de grootste tot de kleinste details. We staan niet alleen in voor het ontwerp en de coördienatie van uw droomhuis, Frank Gruwez en zijn team kunnen ook het interieur en de tuin realiseren.

Huis Bouwen? Ideeën En Inspiratie Vind Je Op -Modern BouwenDe sleutel om veel te kunnen sparen of beleggen is , het van een hypotheek en het behalen van door middel van beleggingen. Stel dat je dit doel stelt op je 30e. Goed bezig! Je bent nog jong en hebt nog tijd genoeg om te sparen. Namelijk 20 jaar. Dat betekent dat je €45.

Dit is ongeveer €3. 750 per maand (met 2 personen). Heel erg veel geld en alleen mogelijk als je beide een goede baan hebt en je uitgaven erg laag zijn. Of misschien heb je al wat gespaard en kun je het bedrag verlagen. Is dit voor jou niet mogelijk? Misschien kun je doorwerken tot je 55e (ook een hele mooie leeftijd om met pensioen te gaan).

000 nodig en je hebt 23 jaar om te sparen. Dat houdt in €2. 500 per maand met 2 personen. Als je nu al start met het beleggen van je ‘spaargeld’, kun je het proces eventueel versnellen door het rendement. Je kunt ook uitrekenen hoe lang je nog moet werken op basis van je savings rate.

Wij vinden werken leuk en zouden het absoluut geen ramp vinden om ‘on the side’ te blijven werken, maar het lijkt ons heerlijk als je niet meer perse moet werken. Je hebt de vrijheid om parttime te gaan werken of op freelance basis. pastorijwoning. Meer lezen over financiële onafhankelijkheid of beleggen? Check de blogs in mijn kennisbank..

Je maximale hypotheekbedrag is volgens de huidige wetgeving 100 procent van de woningwaarde. Of je dat maximale bedrag mag lenen, hangt ook van je inkomen af. Als je financieringsruimte over hebt Heb je voldoende eigen geld en genoeg inkomen, dat kun je - binnen de 100 procent - genoeg lenen om het huis te kopen én de gewenste energiemaatregelen te financieren.

000 euro. Je betaalt € 50. Wil jij een modern huis laten bouwen dat klaar is voor de toekomst?. 000 van de koopprijs (en de kosten koper) met eigen spaargeld. Je hebt dan een hypotheek nodig van € 150. 000. Maar je neemt een hypotheek van € 160. 000 (je blijft binnen de 100%), zodat je € 10. 000 kan besteden aan energiebesparende maatregelen.

Wat Kost Het Bouwen Van Een Huis? -Modern BouwenDe risicoklasse hangt af van de verhouding tussen omvang hypotheek en woningwaarde. Leen je bijvoorbeeld minder dan 65% van de woningwaarde, dan is je rente lager dan wanneer je tussen 85 en 100% van de woningwaarde leent. Als je geen financieringsruimte over hebt Is je maximale te verkrijgen hypotheek maar , en is er dus geen ruimte om ook energiemaatregelen te financieren? Je mag extra hypotheek nemen voor isolatie, zonnepanelen, warmtepomp of andere energiemaatregelen: van de waarde van de woning die je gaat kopen.

000; als je ten opzichte van je inkomen geen financieringsruimte over hebt, krijgt maximaal € 9. 000 extra hypotheek; je mag maximaal 6 procent van de woningwaarde extra lenen. Bij een woningwaarde van € 100. 000 is de extra hypotheek € 6. 000, ook al zou je vanwege de 'inkomensregel' € 9.

Bij een woningwaarde van € 250. 000 is de extra hypotheek € 9. 000 euro (en niet 6 procent van € 250. 000 is € 15 - Moderne woningen zijn voorzien van de nodige isolatie- en ventilatiesystemen. 000). De extra lening is uitsluitend bedoeld om je huis energiezuiniger te maken. Je mag het ook gebruiken om een huis te kopen dat al heel energiezuinig is (het heeft energielabel A++ of een energie-index van maximaal 0,6).

000 extra lenen. Het bedrag is hoger omdat je energierekening heel laag is (waardoor je per maand meer aan de hypotheek kunt besteden). Modern Huis Bouwen Met Buitenhuis Villabouw -Modern bouwen.

Wonen Landelijke Stijl

Landelijk wonen?De landelijke bouwstijl is traditioneel bouwen met karakter. Architect gruwez is gespecialiseerd in het bouwen van landelijke huizen. Veel mensen vragen zich af wat de ideale manier is van landelijk, iedere architect heeft namelijk zijn eigen visie op landelijk wonen en zijn eigen stijl van ontwerpen. Wil je meer weten over onze visie contacteer ons voor meer informatie.

Meer info of een afspraak maken?

Kattestraat 18
9700 Oudenaarde
 +32 55 45 53 63
 +32 475 49 18 52
+32 055 45 53 66

Navigation

Home

Latest Posts

Veranda Zeil Met Deur

Published Jan 23, 23
10 min read

Pure Dettol Schoonmaak

Published Jan 22, 23
8 min read

Vrolijke Tuinstoelen

Published Jan 20, 23
8 min read