Zoveel Betaalt U Vandaag Voor Een Eiken Bijgebouw - Oakwood Projects

Published Apr 17, 22
2 min read

Eiken houten bijgebouwen, dat is onze specialiteit!

Oak Wood Projects ontwerpt uw bijgebouw op maat volgens de oude ambachtelijke technieken. Poolhouses, carports, overdekte terrassen, orangerieën of aanbouwen.
Eiken bijgebouw plaatsen? Nokerseweg 65, B-8790 Waregem T +32(0)56 61 21 05 G +32 (0)475 59 33 58

Nieuw Huis Bouwen Kostprijs - Oakwood ProjectsVanaf 1 december 2010 mag een bijgebouw (bv: een tuinhuis, garage of serre) aan een woning toegevoegd worden zonder bouwvergunning. Controleer eerst wat het bestemmingsplan voorschrijft voor jouw woning en let daarbij op deze stedenbouwkundige voorwaarden: Niet verder dan 30 meter afstand van je woning:Het tuinhuis of bijgebouw dat je wilt plaatsen mag maximaal op 30 meter afstand van je woning staan en moet 3 meter van de perceelsgrens blijven.

Niet meer dan 40 m² oppervlakte totaal:Je tuinhuis of bijgebouw mag maximaal 40 m² oppervlakte innemen. Groter kan, maar dan zal je een stedenbouwkundige vergunning moeten aanvragen. Opgepast voor de berekening van de totale oppervlakte: de oppervlakte van reeds bestaande bijgebouwen moeten afgetrokken worden van je nieuwe bijgebouw of tuinhuis.Hoogtebeperking van 3,5 meter hoog:In de hoogte is je tuinhuis of bijgebouw beperkt tot 3,5 meter hoogte. Voor een doorsnee tuinhuis zal dit geen probleem geven want de standaard formaten zijn allemaal kleiner dan 3 meter hoog (Hoeveel Kost Een Moderne Huis Bouwen? - Oakwood Projects). Medewerking van een architect noodzakelijk? Voor de plaatsing van een tuinhuis zonder vergunning is de medewerking van een architect niet nodig (mits er geen constructie- of stabiliteitsproblemen met het bouwwerk zijn).

Meneer De Smedt wilt graag een tuinhuis in zijn achtertuin bouwen. Momenteel heeft hij al een serre van 10 m² staan. Dankzij het vrijstellingsbesluit kan hij zonder vergunning en zonder architect een tuinhuis bouwen dat 30 m² groot is (want: 10 + 30 = 40). Er is ook geen meldingsplicht voor het plaatsen van een tuinhuis of bijgebouw dat kleiner is dan 40 m².

Voor meer info kan je terecht op volgende website Zimmo Redactie 30/03/2018 - Wat Kost Het Bouwen Van Een Huis? - Oakwood Projects.

Klaar voor de nieuwe eyecatcher in je tuin? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor extra informatie of voor de aanvraag van een offerte..

Hoeveel Kost Een Moderne Huis Bouwen? - Oakwood Projects

Met een poolhouse kan je verschillende kanten op. Je kan het gebruiken als simpele opslagruimte, maar je kan er evengoed een wellnescomplex van maken. Met een uitgebreide hoeveelheid aan kan je ervoor zorgen dat het gebouw perfect aansluit bij je . Bovendien laat het de van je woning stijgen. In dit artikel kom je meer te weten over de verschillende soorten poolhouses en de prijs van een poolhouse.Er zijn meerdere poolhouses en het kan verschillende hebben. Zo kan het bijvoorbeeld gebruikt worden als opslagruimte, loungeruimte, kleedkamer, gastenverblijf of er kan een sauna of buitenkeuken geplaatst worden. Er zijn heel wat opties. De prijs verschilt onder andere naargelang het gekozen materiaal, de oppervlakte en de inrichting. Bouwvergunning Wanneer je een laat plaatsen, is het belangrijk om eerst te checken of je al dan niet een nodig hebt (Bouwboek.com Zelf Je Huis Bouwen - Oakwood Projects).

Navigation

Home

Latest Posts

Veranda Zeil Met Deur

Published Jan 23, 23
10 min read

Pure Dettol Schoonmaak

Published Jan 22, 23
8 min read

Vrolijke Tuinstoelen

Published Jan 20, 23
8 min read